Gratis verzendkosten bij besteding vanaf €35,-

Welkom op de blog van Kiome Beauty

Welkom bij Kiome Beauty!

Via de Kiome Beauty Blog willen wij onze kennis met je delen. We hopen je hiermee op weg te kunnen helpen bij het kiezen van een geschikt masker voor jouw huidtype. Het is goed als je weet wat je huidtype is en hier de juiste producten voor gebruikt. Weet je dit niet? Dat is geen enkel probleem! Wij zijn er om je hierbij te helpen. 

We zullen de verschillende huidtypes toelichten met de daarbij typerende eigenschappen en welke producten hier de beste werking op hebben, daarnaast willen we ook andere beauty gerelateerde artikelen met je delen. De artikelen zijn geschreven vanuit onze eigen ervaringen. We zijn continue op zoek naar nieuwe producten, de laatste trends en recentste technieken uit de beauty wereld. We noemen onszelf geen expert en zijn ook geen huidspecialisten we hebben de ervaring opgedaan door ons in te lezen en vele verschillende producten te testen. 

We zijn zelf jaren geleden de zoektocht begonnen om een zachte, perfecte en stralende huid te krijgen. Door ons te verdiepen in welke skincare producten/ingrediënten bij ons huidtype passen en welke producten het beste resultaat geven voor ons doel. Deze ontdekkingen willen we niet voor onszelf houden en delen daarom graag onze "Kiome Beauty Secrets" met jullie.

Stay tuned voor meer blogposts!

Liefs, 

Kiome Beauty

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd op spam voordat ze worden gepubliceerd