Gratis verzendkosten bij besteding vanaf €35,-

Wat is het verschil tussen K-beauty en J-Beauty?

In dit artikel zullen we de verschillen tussen Koreaanse en Japanse schoonheidsroutine uitlichten. Kiome Beauty is geïnspireerd door de Japanse en Koreaanse huid filosofie. “Always take care of your skin and less is more”. Wat houdt de Koreaanse huidverzorgingsroutine eigenlijk in en op welke manier is dat anders dan de Japanse huidverzorgingsroutine?

Kort samengevat ligt het focuspunt van Koreaanse producten op het gebied van de nieuwste trends. De recente ontwikkelingen en innovatieve ontdekkingen worden toegepast waarbij producten elkaars werkingen stimuleren en versterken. Denkende aan de uitgebreide: “10 step Korean Skincare Routine”. Wil je hier meer over weten? Klik dan op deze link.

Terwijl K-beauty voornamelijk de legt focus op de laatste trends, richt J-beauty meer op traditie. De Japanse huidverzorgingsroutine en gebruiken is eenvoudig te beschrijven als: “old is gold” en “less is more”. Producten worden vaak geformuleerd met de reeds bekende ingrediënten afkomstig uit de natuur, waarbij eeuwenoude recepten worden toegepast. Er wordt bijvoorbeeld veelvuldig gebruik gemaakt van natuurlijke producten zoals groene thee en parelpoeder.

Bij zowel K- als J-beauty wordt er tijd genomen om de huid te koesteren en te voeden door middel van een toegewijde routine. Er is geen twijfel mogelijk dat het verzorgen van je huid tijd, aandacht en toewijding vereist. Zowel de Koreaanse als Japanse schoonheidsroutines zijn effectief in het bereiken van hun doelen. 

Het grootste verschil tussen beide routines is dat J-beauty meer nadruk legt op het gebruik van natuurlijke ingrediënten in de beauty producten. De Koreaanse producten zijn misschien innovatiever dan de Japanse producten, maar naar verwachting zal het gebruik van producten die meer natuurlijke ingrediënten bevatten in de toekomst de maatstaf worden.

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd op spam voordat ze worden gepubliceerd